Refund mogelijkheden

Beste Emporium-bezoeker,

Helaas wordt Emporium Celebrations verplaatst naar zaterdag 28 mei 2022.
Had je een ticket voor Emporium Celebrations 2021 en wil je volgend jaar komen feesten? Dan hoef je niks te doen!
Je tickets blijven gewoon geldig! Zo help je ons en maken we er volgend jaar een schandalig dikke editie van, thanks!❤️

Kan je volgend jaar niet komen en wil je refund aanvragen, dan kan dat tot en met 30 april 2021 via dit formulier.
Kies voor een voucher, een donatie, of een refund. Lees hieronder alle informatie.

Als je Emporium Celebrations in 2022 niet wilt missen, dan hoef je niks te doen! Je tickets blijven namelijk gewoon geldig voor de nieuwe datum. Bewaar je ticket goed, print ‘m vast uit en bereid je voor; want als we weer kunnen feesten, doen we het éxtra goed!

Mocht je niet kunnen op de nieuwe datum, maar wil je de evenementenbranche een hart onder de riem steken, vraag dan tot en met 30 april 2021 een voucher aan. Deze voucher krijgt de waarde van jouw volledige bestelling (inclusief servicekosten) en kun je gebruiken om later een ticket te kopen voor een Matrixx Event, bijvoorbeeld voor een nieuwe editie van Emporium.

Kun je niet op de nieuwe datum, maar wil je de evenementenbranche ondersteunen, dan kun je ook kiezen voor een (gedeeltelijke) donatie van je tickets. Je kiest zelf welk percentage je doneert en welk gedeelte je in een voucher of refund wilt ontvangen. Daarmee help je de organisatie en alle toeleveranciers deze crisis te overleven, zodat we snel samen kunnen feesten!

Kun je echt, echt, echt niet komen en wil je geen voucher? Vraag dan een geldelijke refund aan. Je ontvangt dan het volledige orderbedrag terug, uiterlijk 1 juli 2021.

Let op: het is alleen mogelijk om voor een volledige order een voucher of refund aan te vragen, dus niet voor een deel van de tickets.

Tot en met 30 april 2021 kun je via het formulier hiernaast aangeven wat jij met je tickets wilt doen. Als je voor een voucher kiest, ontvang je na het succesvol afronden van de aanvraag binnenkort een speciale vouchercode.

Vanaf begin juni heeft onze ticketpartner Paylogic de functie, om met de vouchercode te kunnen betalen, in alle ticketwinkels ingebouwd. Je hebt een tegoed dat je kunt besteden in alle ticketshops van Matrixx. Je voucher blijft maar liefst 2 jaar geldig, dus zo kun je bijvoorbeeld volgend jaar, of zelfs het jaar daarop, je tickets voor Emporium aanschaffen. Een mogelijk verschil dien je dan eventueel nog wel bij te betalen. Als er “tegoed” overblijft ontvang je een nieuwe voucher.

Op deze manier kun je dus als het ware ‘uitgesteld’ feesten!

De voucher blijft 2 jaar geldig vanaf de dag dat je deze van ons ontvangt.
Mocht je later gebruik maken van de voucher en er blijft een gedeelte van de waarde over? Dan ontvang je een nieuwe vouchercode van Paylogic. De geldigheid van de voucher blijft staan op de 2 jaar na ontvangst van de eerste vouchercode.

Blijft er aan het einde (na 2 jaar) nog tegoed over? Dan kun je dit alsnog teruggestort krijgen, door tegen die tijd een mailtje te sturen naar naar info@matrixx.nl.

De voucher heeft de waarde van jouw volledige order (ticketkosten, servicekosten en betalingskosten).

Het is helaas niet mogelijk om slechts een gedeelte van de order om te zetten in een voucher of refund, de complete order wordt geannuleerd. Let daar goed op bij het beslissen welke optie je kiest.

Met de waarde van de voucher kunt je vanaf begin juni tickets kopen in de ticketshops van alle Matrixx evenementen. Dit kan gedurende de komende 2 jaar, zolang een evenement niet is uitverkocht. Zie hieronder een overzicht van mogelijke evenementen:

Tot en met 30 april kun je via deze pagina inloggen in jouw ticketbestelling. Je kunt daar aangeven of je kiest voor een gedeeltelijke of volledige donatie van je tickets. Met een schuif kun je aangeven welk percentage van je order je wilt doneren en welk percentage je toch liever als voucher ontvangt.

Hiermee help je de organisatie en alle toeleveranciers deze crisis te overleven, zodat we zo snel als mogelijk is weer samen van vette festivals kunt genieten. Bedankt!

In het formulier kun je kiezen voor de optie refund. Je krijgt dan het volledige order bedrag op je rekening teruggestort. Dit gebeurt uiterlijk 1 juli 2021.

Het formulier is actief t/m 30 april 2021. Daarna gaan we er redelijkerwijs vanuit de je je ticket bewaart voor de nieuwe, verplaatste data van de concerten. Het is dan niet meer mogelijk om een voucher, donatie of refund aan te vragen.